Thứ Năm, 19 tháng 5, 2011

Wonderland soap

Wonderland soap là một cái tên tình cờ tôi đặt khi xem bộ phim cartoon Alice in Wonderland của Walt Disney. Alice trong phim mặc một chiếc váy đầm màu xanh nước biển viền trắng thật đẹp, đã làm nhã hứng cao trào và tôi quyết định lấy phong màu đó cho Wonderland soap.

Wonderland soap is a name I accidentally set while watching Alice in Wonderland of Walt Disney. Little girl Alice wore a beautiful blue dress with the white border in the moviele, and that is the reason why my soap having 2 wonderful colors in 1 soap.Một ít patchouli hòa quyện với sweet sandalwood, cuối cùng vài giọt của tinh dầu hoa hồng sẽ mang đến cho bạn một mùi hương nhẹ nhàng và nữ tính. Mình rất yêu hương của dầu đàn hương khi kết hợp với hoa hồng...nhưng phải cố đợi chúng curing rồi mới có thể mang em đi tắm. Hic, hic

With a subtle hint of patchouli, softened with sweet sandalwood and delicate roses. and is not meant to be an overpowering fragrance so that it remains true to the early original. I am so loving this oil and cannot wait to slice this up and get it into the shower :0)