Thứ Tư, 27 tháng 4, 2011

A chocolate soap box - A sweet gift ever for your beloved

Lần trước khi qua singapore, mình đã không quên viếng thăm tất cả những cửa hàng có liên quan đến việc làm soap của mình. Mình thích tìm những nguyên vật liệu đa dạng từ thiên nhiên, trong đó Ayurvedic herb của Ấn Độ được đánh giá cao trên thế giới với tính năng trị bệnh và làm đẹp. Và dĩ nhiên là mình phải cảm ơn ông xã mình nhiều nhất, vì anh chính là người tìm ra những nguyên liệu mình đòi hỏi, mặc dù đôi khi không dễ kiếm chút nào. Có anh, như có thêm động lực cũng như chấp cánh cho những ước mơ của mình.
When i was in singapore last time, I did not forget to visit all the stores which related to my soap making. I lik the diversity of all ingredients from nature, in which the Indian Ayurvedic herb is highly valued all around the world with special features for mental, physical and beauty treatments. And I must say that i really appreciate for what he has been doing for me, since he is the only one who can roam around every corner in singapore in search of all my soap meterials. Having him in is making my life more wonderful.

Anh dẫn tôi ra khu Orchard, là nơi sầm uất nhất cho việc mua sắm. Thật ra chỉ là dẫn tôi lại chỗ mua hộp chocolate. Wow, rất nhiều hộp chocolate trưng bày rất đẹp và tôi ưng ý nhất kiểu hộp đựng chocolate trong suốt, mà tôi nghĩ rằng nó sẽ tôn vinh thêm vẻ đẹp của những soap chocolate của tôi.
He took me to Orchard, the famous place for shopping in singapore cos he said there is a store, selling chocolate boxed that i am asking for. All of them are catching my eyes quickly, i got confusion to select the most beautiful among them and finally i got which am gonna show you here.

Một hộp chocolate soap gồm 6 mùi riêng biệt như dâu, bạc hà, mocha, vỏ cam tươi, chocolate amber, blueberry. Những viên soap được làm từ chocolate đen
A box of chocolate soap with 6 variety of chocolate minty, strawberry, mocha, orange zest, chocolate amber, blueberry vanilla. These are made from dark chocolate.


This is orange zest and blueberry vanilla choco soap

How about this minty chocolate soap

Yeah, i love this one with walnut soap on top

Yummy, yummy... I cant resist this

A traditional chocolate
Còn gì tuyệt hơn khi trao tặng cho bạn bè hay người thân món quà độc đáo và tràn đầy ý nghĩa này.